جلسه چگونگی ارائه خدمات و مراقبت های کرونا ویروس با حضور معاون بهداشتی دانشگاه و هئیت همراه، مدیر شبکه بهداشت و درمان ، و مسئولین واحد های ستادی شبکه و مرکز بهداشت شهرستان در کلاله برگزارشد.
دکتر مهیار کلوی مدیرشبکه بهداشت و درمان شهرستان کلاله در جلسه پیگیری ارائه خدمات پیشگیرانه از کرونا ویروس در شهرستان با موضوع شیوع زیاد کرونا و قرمز شدن وضعیت در شهرستان کلاله و نیز ارائه خدمات مطلوب شبکه و مرکزبهداشت شهرستان کلاله در خصوص کرونا  مطالبی را بیان کرد.
در این جلسه خانم دکتر جعفری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در مورد آخرین دستورالعمل کرونا ویروس توسط پزشکان خانواده ،لزوم فعالیت کارکنان بهداشت و درمان در جهت کنترل بیماری کرونا مواردی را بیان کرد.
در انتهای بازدید ازنحوه ارائه مراقبت های کرونا ویروس در مر کز خدمات جامع سلامت روستایی قره شور کلاله  پایش صورت گرفت.

دفعات مشاهده: 190 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق