پیام خود را بنویسید

تغذیه : مسمومیت زدایی از بدن با مواد غذایی

پدیده سم زدایی پدیده ای است برای از بین بردن سموم بدن. این پدیده طی دو مرحله  اتفاق می افتد. این دو مرحله شامل فاز ۱ و ۲ است. فاز ۱ بوسیله سیتوکروم p۴۵۰ کاتالیز می شود. محصولات تولید شده در فاز ۱ عمدتا  اکسیزن فعال و ترکیباتی هستند که سبب آسیب به ارگان ها شده و این ترکیبات توسط آنزیم های فاز ۲ غیر فعال می شوند. بیش از ۷۵% پدیده سم زدایی در کبد انجام می شود اما در برخی موارد در موکوس روده هم انجام می شود.
غذاهایی که خاصیت سم زدایی دارند عبارتند از:
• مصرف روزانه حد اقل یک فنجان سبزیجات cruciferous  (کاهو،کلم،،بروکلی...) که دارای اثر تقویتی بر آنزیم های فاز ۲ می باشند.
• مقدار کمی سیر که دارای اثر بر آنزیم های فاز ۲ می باشد.
• چای سبز بدون کافئین در صبح
• آب سبزیجات تازه شمل آب هویج، کرفس،چقندر،جعفری و زنجبیل
• چای و دم نو نوش های گیاهان دارویی از جمله ترکیبی از ریشه بابا آدم، ریشه دندلیوم زنجبیل،چوب دارچین
• لیمونن موجود در پوست مرکبات و روغن شوید
• غذاهای با سولفور بالا شامل تخم مرغ، پروتئین whey ، سیر و پیاز
• بیوفلاوونوئیدهای التهابی انگور، آلبالو و مرکبات که سبب بهبود آنزیم های فاز ۱ می شوند.
• کرفس که سبب کمک به سم زدایی و افزایش جریان صفراوی می شود.
• زردچوبه (کرکومینوئید ها) که خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد.
• کلروفیل موجود در سبزیجات سبز تیره
• رزماری که حاوی کارنوزول می باشد و آنزیم های سم زدایی را تقویت می کند.
• گشنیز که به حذف فلزات سنگین کمک می کند.

دفعات مشاهده: 3842 بار   |   دفعات چاپ: 492 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به بیمارستان پنجم آذر گرگان می باشد.

© 2024 All Rights Reserved | 5 Azar-Hospital