پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان- اخبار
زردچوبه در کاهش غلظت خون مفید است

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1392/2/7 | 
AWT IMAGE

  

  مسئول آموزش سلامت علی آباد کتول گفت : زردچوبه به علت آنتی اکسیدان هایی به نام کورکومین برای افرادی که ناراحتی گوارشی، ناراحتی پوستی، کبد، فشار خون بالا، چربی بالا، کلسترول بالا مفید است.

  وی افزود: در برخی مواد افزودنی به غذاها مصرف بیش از حد آن باعث التهاب می شود ولی در مصرف زردچوبه در حد اعتدال هیچ التهابی را به دنبال نخواهد داشت.

  شهناز شیرنگی عنوان کرد: دیابتی ها برای کاهش غلظت خون و بیشتر شدن حساسیت به انسولین باید به اندازه کافی در غذای خود از زردچوبه استفاده کنند.

  وی تصریح کرد: ادویه جات مانند فلفل و پودر خردل در بعضی افراد سوء هاضمه ایجاد می کند در صورتی که زردچوبه هیچ سوء هاضمه ای برای کسی ایجاد نمی کند.

  وی اظهار نشان کرد: کورکومین موجود در زرد چوبه خاصیت ضدالتهابی دارد واز پیشگیری از بیماری قلبی عروقی و سرطان پیشگیری می کند.

  وی خاطر نشان کرد: البته زردچوبخ باید تازه باشد و به صورت بسته بندی تهیه شود ودر ظروفی که کمتر در معرض هوا قرار بگیرد باید نگهداری شود.

  وی در نهایت افزود: در ظرفی که تاریک و شیشه ای باشد در جای سالم نگهداری شود تا از رشد باکتریها جلوگیری شود تا ارزش غذایی داشته باشد همچنین زردچوبه باید در حد اعتدال مصرف شود ودر صورت بیماری داشتن در مصرف آن با پزشک مشورت شود.

 

نشانی مطلب در وبگاه پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان:
http://goums.ac.ir/find-70.4779.8092.fa.html
برگشت به اصل مطلب