مدیرنظارت برامورغذایی وبهداشتی آرایشی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت:مصرف فیبرغذایی باعث کاهش وزن وتناسب اندام می شود.
به گزارش خبرنگار " ایفدونا " از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، مدیرنظارت برامورغذایی وبهداشتی آرایشی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : بخشی از گیاه که همراه با غذا وارد بدن شده ودرلوله گوارش انسان هضم نمی شود فیبرغذایی است.
دکتر« حسن براتی زاده » با اشاره به مزایای فیبرغذایی تصریح کرد : فیبرغذایی باعث نگهداشتن آب درلوله گوارش شده که موجب حجم لوله گوارش واحساس سیری ورفع یبوست می شود.
این مسئول اضافه کرد : فیبرغذایی همچنین علاوه براینکه سرعت جذب قند را کاهش می دهد ودرکاهش احتمال ابتلا به دیابت نقش دارد ، با اسید های صفراوی وکلسترول ترکیب شده وموجب کاهش کلسترول خون نیزمی شود.
دکتر« براتی زاده » با بیان اینکه نان سبوس دار، حبوبات ، میوه ها ، سبزیجات وانواع آجیل انتخابی مناسب برای مصرف فیبرهستند تاکید کرد : افزودن یکباره مقدارزیادی فیبربه رژیم غذایی باعث نفخ شکم ، تولید گاز روده ودل درد می شود ، بهتراست که فیبررا به تدریج در برنامه غذایی خود افزایش دهید.