آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
کارگاه کشوری با مدیریت بهداشت محیط در کنترل و پیشگیری بیماریهای منتقله از آب و غذا در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد
این کارگاه به مدت دو روز با حضور مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه های کشور ، دکتر ندافی ریاست مرکز سلامت محیط و کار ، کارشناسان مرکز سلامت محیط و کار به میزبانی معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار گردید .
دکتر نعیمی معاون بهداشتی دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین شرکت کننده مطالبی در خصوص نقش اقدامات بهداشت محیطی در پیشگیری و کنترل بیماری های منتقله از آب و غذا بیان داشتند و از همکاری های بین بخشی بعنوان یکی از فعالیت های مهم در پیشگیری از ابتلا به این بیماری ها برشمردند .