وبداوبداوبداوبداوبداوبداوبداوبدا

AWT IMAGE

پايگاه اطلاع رسانی

طرح تحول نظام سلامت

AWT IMAGE

AWT IMAGE

ارتباط مستقيم با رييس دانشگاه



AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

دريافت اطلاعات پايگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اخبار برگزيده
..
:: اخبار : زردچوبه در کاهش غلظت خون مفيد است ::
 | تاریخ ارسال: 7/2/1392 | 
AWT IMAGE

  

  مسئول آموزش سلامت علی آباد کتول گفت : زردچوبه به علت آنتی اکسيدان هايی به نام کورکومين برای افرادی که ناراحتی گوارشی، ناراحتی پوستی، کبد، فشار خون بالا، چربی بالا، کلسترول بالا مفيد است.

  وی افزود: در برخی مواد افزودنی به غذاها مصرف بيش از حد آن باعث التهاب می شود ولی در مصرف زردچوبه در حد اعتدال هيچ التهابی را به دنبال نخواهد داشت.

  شهناز شيرنگی عنوان کرد: ديابتی ها برای کاهش غلظت خون و بيشتر شدن حساسيت به انسولين بايد به اندازه کافی در غذای خود از زردچوبه استفاده کنند.

  وی تصريح کرد: ادويه جات مانند فلفل و پودر خردل در بعضی افراد سوء هاضمه ايجاد می کند در صورتی که زردچوبه هيچ سوء هاضمه ای برای کسی ايجاد نمی کند.

  وی اظهار نشان کرد: کورکومين موجود در زرد چوبه خاصيت ضدالتهابی دارد واز پيشگيری از بيماری قلبی عروقی و سرطان پيشگيری می کند.

  وی خاطر نشان کرد: البته زردچوبخ بايد تازه باشد و به صورت بسته بندی تهيه شود ودر ظروفی که کمتر در معرض هوا قرار بگيرد بايد نگهداری شود.

  وی در نهايت افزود: در ظرفی که تاريک و شيشه ای باشد در جای سالم نگهداری شود تا از رشد باکتريها جلوگيری شود تا ارزش غذايی داشته باشد همچنين زردچوبه بايد در حد اعتدال مصرف شود ودر صورت بيماری داشتن در مصرف آن با پزشک مشورت شود.

 

دفعات مشاهده: 412 بار   |   دفعات چاپ: 57 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 19 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
webda
پایگاه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی گلستان