آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
کارگاه آموزشی رسیدگی به شکایات
موادغذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی برای کارشناسان کنترل موادغذایی ستاد معاونت
غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان تابعه در محل سالن کنفرانس معاونت غذا و
دارو برگزار شد. هدف از برگزاری این کارگاه یکروزه آشنایی کارشناسان مزبور
با دستورالعمل اجرایی رسیدگی به شکایات بود. باعنایت به اهمیت بحث شکایات
موادغذایی از حیث نحوه رسیدگی، مدت زمان پاسخگویی به شکایات و نوع اقدام لازم،
سازمان غذا و دارو اقدام به تدوین دستورالعمل لازم در این زمینه نموده که تمامی
دانشگاههای علوم پزشکی در این خصوص به صورت هماهنگ و یکپارچه عمل نمایند. |