پیام خود را بنویسید

اخبار : بازتاب کنفرانس خبری رییس دانشگاه در سه خبرگزاری ایرنا،فارس و مهر

 

بازتاب کنفرانس خبری رییس دانشگاه در سه خبرگزاری ایرنا،فارس و مهر

 

فارس :چیزی به نام بیمارستان هزار تختخوابی «جلین» نداریم /ناامیدی از ساخت بیمارستان آیتالله طاهری به دلیل عدم تخصیص اعتبار

 

مهر:ساخت شهرک بزرگ سلامت در گرگان/نیاز گلستان به ۲ هزار تخت بیمارستان

 

ایرنا:آغاز به کار مرکز ناباروری در گلستان/ آخرین وضعیت طرحهای درمانی استان

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان در خصوص بیمارستان هزار تختخوابی گفت: چیزی به نام بیمارستان «هزار تختخوابی جلین» نداشته و نداریم؛ به دستگاههای نظارتی نیز اعلام کردیم که این تخلف بوده و مطالبه اجتماعی ایجاد کرده است.

 

تقی ریاحی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در گرگان در خصوص میزان حقوق دریافتی جامعه پزشکی استان اظهار کرد: میانگین حقوق کارکنان و مدیران دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان به 11 میلیون تومان هم نمیرسد.

 

وی تصریح کرد: واقعیت فیشهای حقوقی فراتر از چیزهایی است که اتفاق افتاده؛ اما مطالبه دولت و مطالبه عمومی این است که فاش شدن فیشهای نجومی با هر نیتی که صورت گرفته چه بداخلاقی سیاسی باشد یا دلیل دیگری داشته باشد باید آن را یک اقدام مبارک دانست.

 

ریاحی با اشاره به اینکه مطالبات دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان بسیار شفاف است، تصریح کرد: شاید تنها دانشگاهی باشیم که در سه سال گذشته ادبیات پاداش نداریم حتی پاداش مسلمی که قانونی بوده ولی صلاح ندانستیم که استفاده کنیم البته پرداختیهایی برای متخصصین داریم که عدد کمی نیست و در مناطق محروم وجود دارد که کاملاً قانونی و بر اساس مستندات وزارتخانه و بیمهها است.

 

* بیمارستان آیتالله طاهری بعد از 5 سال 8 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان با بیان اینکه 95 درصد همکاران ما پزشک و متخصص هستند، افزود: حداقلهایی که پزشکان متخصص و فوقتخصص میتوانند در مراکز درمانی و خصوصی داشته باشند به آنها ندادیم که برخی گله کردند و رفتند اما غالباً پذیرفتند.

 

ریاحی با اشاره به اینکه در رابطه با فیشهای حقوقی مطالبه ما نیز شفافسازی است از دستگاههای نظارتی خواست تا این مطالبات را پیگیری و نتیجه آن را به مردم گزارش کنند.

 

وی در خصوص تأخیر پروژه بیمارستان 320 تختخوابی آیتالله طاهری بعد از 5 سال گفت: مجری ساخت این پروژه مسکن و شهرسازی بوده که پیشرفت فیزیکی این بیمارستان اکنون 8 درصد است در حال حاضر با توجه به وضعیت اعتباری امیدوار به بهرهبرداری این پروژه نیستم.

 

* هیچ واگذاری یا مصالحهای برای بیمارستان جلین با دانشگاه پزشکی انجام نشد

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان افزود: در یک الی دو سال گذشته تجربه ساخت بیمارستانهایی که خارج از وظایف وزارت بهداشت و درمان بوده با کندی صورت گرفته است.

 

ریاحی در خصوص بیمارستان هزار تختخوابی بیان کرد: چیزی به نام بیمارستان هزار تختخوابی جلین نداشته و نداریم به دستگاههای نظارتی نیز اعلام کردیم که این تخلف است و مطالبه اجتماعی ایجاد کرده است.

 

وی گفت: در کارهای خیر ما مجمع خیرین داریم هر کسی میخواهد کار خیر انجام دهد باید مشخص شود در این زمینه هیچ واگذاری یا مصالحهای از جلین با دانشگاه اتفاق نیفتاده است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان خبر داد:

 

ساخت شهرک بزرگ سلامت در گرگان/نیاز گلستان به ۲ هزار تخت بیمارستان

 

گرگان – رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان از ساخت شهرک بزرگ سلامت در گرگان خبر داد و گفت: در حال حاضر استان گلستان به دو هزار تختخواب بیمارستانی نیاز دارد.

 

به گزارش خبرنگار مهر، تقی ریاحی ظهر چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن شهید آوینی دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان برگزار شد، اظهار کرد: مهم‌ترین دغدغه ما در حوزه بهداشت است و از مرداد تا آبان ماه سال جاری حدود ۲۰ پروژه بهداشتی در دو یا سه فاز تکمیل می‌شود.

 

وی ادامه داد: در بیشتر شهرها و حدود هفت نقطه از استان گلستان مراکز جامع بهداشت ایجاد شده است و پیش‌بینی می‌کنیم که تا پایان نیمه دوم سال آینده تمامی پروژه‌های حوزه بهداشت به پایان برساند.

 

او با بیان اینکه در تمامی شهرستان‌ها کلینیک‌های ویژه ساخته شده است، افزود: در حال حاضر هفت کلینیک در شهرستان‌های بندرگز، کردکوی، گنبدکاووس، گمیشان، سیمین شهر، مینودشت و آق‌قلا آماده تجهیز است و به زودی این مراکز پذیرش بیمار خواهند کرد.

 

ریاحی تصریح کرد: در بیمارستان مینودشت که بلا استفاده بود یک کلینیک ویژه ساخته شد. در شهرستان بندرگز نیز به دلیل مشکلات فاضلاب موفق به پایان پروژه‌های بهداشتی و درمانی نشده‌ایم و به نوعی در این شهرستان گره کور وجود دارد.

 

تقی ریاحی گفت: با افتتاح کلینیک ویژه در دو شهر گمیشان و بندرگز به قول معاون وزیر بهداشت استان گلستان به عنوان پایلوت در سطح کشور تبدیل می‌شود. در حوزه درمان نیز تمامی پروژه‌های قبلی افتتاح‌شده‌اند و آخرین پروژه نیز بیمارستان بندرگز است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان خاطرنشان کرد: بیمارستان‌های آزادشهر و خان ببین مشکل داشته‌اند و به همین علت به بیمارستان‌های ۷۰ تختخوابی تبدیل می‌شوند. در شهرستان‌های مراوه‌تپه، گمیشان و گالیکش بیمارستان وجود ندارد اما خوشبختانه مجوز ساخت بیمارستان‌های ۶۴ تختخوابی در این شهرستان‌ها گرفته شد و در حال حاضر نیز کارهای تحقیقاتی و حقوقی آن در حال انجام است.

 

وی از افتتاح مرکز دیالیز و کلینیک ویژه در شهرستان گالیکش خبر داد و افزود: مرکز دیالیز و کلینیک ویژه در شهرستان گالیکش در هفته‌های آینده افتتاح می‌شود. دو پروژه مهم دیگر نیز بیمارستان مطهری و شهدای گنبدکاووس است که بخش VIP بیمارستان مطهری آماده بهره‌برداری و ساخت مرکز آنژیوگرافی و جراحی قلب بیمارستان پیامبر اعظم (ص) نیز به‌زودی آغاز خواهد شد.

 

او گفت: در بیمارستان شهید صیاد شیرازی گرگان ظرفیت ۲۰۰ تختخوابی وجود دارد اما در حال حاضر در این بیمارستان ۴۰۰ بیمار پذیرش می‌شوند و در بقیه بیمارستان‌های شهرستان گرگان نیز این شکل از پذیرش وجود دارد. بیمارستانی نیز برای جایگزین بیمارستان طالقانی در مکان دیگری از شهر گرگان با ظرفیت ۲۰۰ تختخواب ساخته خواهد شد و امیدوار هستیم در کمتر از ۱۸ ماه به بهره‌برداری برسد.

 

پنج هزار زوج نابارور در استان گلستان وجود دارد

 

ریاحی از توسعه و تجهیز اورژانس بیمارستان پنج آذر گرگان خبر داد و گفت: احتمالاً اورژانس فعلی بیمارستان پنج آذر گرگان تخریب خواهد شد و فضای بزرگ‌تری به عنوان اورژانس تا شهریورماه برای این بیمارستان ساخته می‌شود. همچنین به دنبال ایجاد شهرک سلامت در شهرستان گرگان با مساحت ۶۰ هکتار هستیم که تا دو ماه آینده کارهای مطالعاتی، تحقیقاتی و حقوقی آن انجام می‌شود.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان بیان کرد: از ساختارها و امکانات استان گلستان باید به‌خوبی استفاده کنیم و به سمتی برویم که بیماران استان ما برای درمان به استان‌های دیگر نروند و در خود گلستان درمان شوند.

 

وی گفت: برای ساخت کلینیک طب سنتی و بقیه کلینیک‌ها مشکل‌داریم و به همین دلیل بعضی از پروژه‌ها با تأخیر افتتاح می‌شود. در حال حاضر در سطح استان گلستان نیاز به دو هزار تختخواب داریم و بیمارستان‌های استان نیز بیش از حد ظرفیت خود بیمار پذیرش می‌کنند.

 

تقی ریاحی افزود: در حال حاضر حدود پنج هزار زوج نابارور در سطح استان گلستان وجود دارد که خوشبختانه با خریداری بیش از سه میلیارد تومان از تجهیزات و امکانات ناباروری، کلینیک ناباروری را در استان گلستان ایجاد کرده‌ایم. از روز گذشته پذیرش بیمار در این کلینیک آغازشده است اما کفاف تمامی زوج‌های نابارور استان گلستان را نمی‌دهد و امیدواریم همین آمار زوج‌های ناباروری در استان گلستان کاهش پیدا کند.

 

او با اشاره به اینکه یک سوم از مشکلات مالی دانشگاه علوم پزشکی از طریق بیمه سلامت حل‌شده است، گفت: در بخش خصوصی نیز محرومیت داریم اما گرگان ظرفیت توسعه در این بخش را دارد و لازم است تا سرمایه‌گذار در رابطه با این مسئله وارد عمل شود. بیمارستان‌ها حدود ۱۸ میلیارد تومان از بیمه سلامت طلب دارند که عدد بسیار سنگینی است و باید پرداخت شود.

 

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه قلب عامل اصلی مشکلات ما در حوزه سلامت است، مراکزی را برای بیماران قلبی استان گلستان مثل مرکز فوق تخصصی قلب سلیم و بیمارستان قلب شفا در شهرستان گرگان راه‌اندازی کرده‌ایم.

 

ریاحی گفت: متوسط حقوق مدیران دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان ۱۱ میلیون است و هیچ‌کدام از کارکنان ما نیز فیش‌های نجومی دریافت نمی‌کنند. از آبان ماه سال گذشته به دنبال این بودیم تا برای اولین بار در استان گلستان عمل پیوند کلیه را انجام دهیم که با فعالیت‌های گروه پیوند کلیه وزارت بهداشت به‌زودی این عمل برای نخستین بار در سطح استان گلستان انجام می‌شود.

 

مرکز تحقیقات سل در استان گلستان ایجاد می شود

 

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در سطح استان گلستان حدود ۸۹۰ بیمار دیالیزی وجود دارد و با شیوع بیماری‌های واگیردار باید بیشتر به این مسئله بپردازیم. در ماه‌های گذشته آسیب‌های اجتماعی جزو اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی بوده است و فعالیت‌های بسیار خوبی برای مقابله با این پدیده نیز انجام‌شده است.

 

تقی ریاحی اظهار کرد: بیمارستان مرحوم آیت‌الله طاهری تاکنون رشد ۸ درصدی داشته است و به دلیل موقوفه بودن زمین و مشکلات به وجود آمده قصد ساخت این بیمارستان در محلی دیگر را داریم که انشا الله مکان آن به‌زودی مشخص خواهد شد. هرساله حدود ۱۸۰ هزار عمل در بخش دولتی در بیمارستان‌های استان گلستان انجام می‌شود و اگر خطایی در این عمل‌ها انجام شود، پزشکی قانونی و کارشناسان متخصص ما در این حوزه پاسخگو هستند.

 

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر مبنی بر اینکه وضعیت بیماری «سل» در استان گلستان چگونه است، گفت: با توجه به همجواری مجازی که بین استان گلستان و سیستان بلوچستان وجود دارد، شیوع بیماری سل در این استان گلستان بسیار بالا است و جزو استان‌های اول تا سوم کشور محسوب می‌شویم.

 

ریاحی ادامه داد: در معاونت بهداشت نظارت مستقیمی روی این مسئله انجام می‌شود و خدمات بسیار خوبی نیز در این زمینه به مردم ارائه‌شده است. طبق اعلام وزارت بهداشت جزو استان‌هایی هستیم که باید در رابطه با بیماری سل به استان‌های همجوار نیز پاسخگو باشیم و بیماران آن‌ها را نیز تحت درمان خود قرار دهیم.

 

تقی ریاحی گفت: تشخیص بیماری سل بسیار مهم است که یکی از علائم آن سرفه مداوم در دو هفته است اما متأسفانه مردم خیلی دیر به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند. مرکز تحقیقات سل نیز به‌زودی در استان گلستان ایجاد می‌شود و امیدواریم با استفاده از ظرفیت این مرکز و رسانه‌ها بتوانیم از شیوع بیماری سل جلوگیری کنیم.

 

 

 

 

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در نشست خبری تشریح کرد؛

 

آغاز به کار مرکز ناباروری در گلستان/ آخرین وضعیت طرحهای درمانی استان

 

گرگان - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گلستان گفت: مرکز ناباروری در گرگان از دو روز گذشته فعالیت خود را برای ارایه خدمات به زوج های نابارور این استان آغاز کرده است.

 

 

 

به گزارش ایرنا دکتر محمدتقی ریاحی روز چهارشنبه در نشستی خبری، اظهار کرد: برای تجهیز و راه اندازی مرکز ناباروری در مرکز دزیانی گرگان با رعایت استانداردها در مرحله نخست 38 میلیارد ریال اعتبار دولتی هزینه شده است.
به گفته وی اکنون با هماهنگی انجام شده دو گروه متشکل از پزشکان متخصص داخل استان گلستان و یک گروه متخصص از تهران راه اندازی و اداره این مرکز را برعهده دارند.
طبق گزارش دکتر حسینی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گلستان، بیش از پنج هزار زوج نابارور در استان وجود دارد.

* کمبود دو هزار تخت درمانی درگلستان
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گلستان گفت: با وجود افزایش 50 درصدی تعداد تخت های درمانی در استان از اردیبهشت سال 92 تاکنون همچنان با کمبود دو هزار تخت درمانی مواجهیم.
وی افزود: سه سال قبل یک هزار و 600 تخت درمانی فعال در استان وجود داشت که با فعالیت هایی دولت تدبیر و امید به دو هزار و 400 تخت درمانی افزایش یافته است.
به گفته وی اکنون شهرهای گرگان و گنبدکاووس در استان گلستان دچار کمبود جدی تخت بیمارستانی هستند که برای برون رفت از این مشکل زیرساختی ایجاد دو شهرک درمانی و آموزشی برنامه ریزی شده است.
وی با بیان این که زیر ساخت درمانی در شهر گرگان وضعیت بحرانی دارد، افزود: مطالعه ایجاد شهرک درمانی و آموزشی برای شهر گرگان کلید خورده است و پیش بینی می شود تا 40 روز آتی اجرایی شود.
وی اضافه کرد: با عملیاتی شدن ایجاد شهرک درمانی و آموزشی گرگان، مشکل زیرساخت های درمانی این شهر حل خواهد شد.
دکتر ریاحی ساخت ساختمان اورژانس 5 آذر شهر گرگان و بیمارستان شهید مطهری گنبدکاووس، ساخت بیمارستان طالقانی با ظرفیت 210 تخت در خارج از فضای موجود، ساخت مرکز آنژیوگرافی در بیمارستان پیامبر اعظم (س) و توسعه اورژانس بیمارستان شهدای گنبد، افزایش تحت بیمارستانی آزادشهر و خان ببین به 67 تختخواب را از جمله طرح های درمانی استان گلستان برشمرد و گفت: اجرای این طرح ها به زودی عملیاتی خواهد شد.
وی همچنین از کسب مجوز برای ساخت بیمارستان 64 تختخوابی برای مراکز شهرستان های گالیکش و گُمیشان خبر داد و افزود: بیشترین نگرانی برای ارایه خدمات درمانی به مردمان گمیشان وجود دارد زیرا امکانات درمانی شهرستان ترکمن توان ارایه خدمات همزمان به مردمان گمیشان را ندارد.

* حدود 1800 میلیارد ریال مطالبه مراکز درمانی گلستان از بیمه سلامت
دکتر ریاحی مطالبه مراکز درمانی استان از بیمه سلامت را بین 1800 تا 1500 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: پرداخت نشدن این رقم از سوی بیمه سلامت گردش کاری مراکز درمانی استان را دچار مشکل کرده است.
به گفته وی بیش از 12 ماه است که مطالبه مراکز درمانی استان از سوی بیمه سلامت پرداخت نشده است.
وی ابراز امیدواری کرد که تعهد دولت در بیمه سلامت در استان گلستان اجرایی شده و به وضعیت سامان یافته سال 93 برگردد.
وی با اعلام پرداخت یک سوم مطالبه مراکز درمانی استان گلستان از سوی بیمه تامین اجتماعی اشاره ای به رقم ریالی آن نکرد.
دکتر ریاحی با اشاره به موفقیت اجرای طرح های بهداشتی مناطق روستایی و شهری و پیش بینی ایجاد کلینیک درمانی در تمامی شهرستان های استان گفت: بهره برداری از هفت کلینیک در ترکمن، کلاله، کردکوی، گنبدکاووس، آق قلا، گالیکش و سیمین شهر از دیگر طرح های درمانی در دست انجام استان است.
مطابق آخرین آمار ثبت احوال گلستان جمعیت این استان به مرز یک میلیون و 900 هزار نفر نزدیک شده است.

 

 

 

 

 


دفعات مشاهده: 2187 بار   |   دفعات چاپ: 1412 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA



ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 5919 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 834 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 1559555 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 114993 بازدید