پیام خود را بنویسید

اخبار : جلسه آموزشی ساماندهی عرضه برنج در آق قلا برگزار شد

 | تاریخ ارسال: 1393/8/28 | 

جلسه آموزشی توجیهی ساماندهی عرضه برنج شهرستان آق قلا برگزار شد

 

جلسه ساماندهی عرضه برنج با حضور شالیکوبی داران، نماینده اداره صنعت، معدن و تجارت، اعضای اتحادیه، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت و کارشناسان کنترل و نظارت بر مواد غذایی مرکز بهداشت آق قلا به ریاست دکتر سیدمهدی آقاپور در محل ستاد شبکه بهداشت آق قلا برگزار گردید.

دکتر آقاپور ضمن عرض خیرمقدم به مدعوین جلسه ،در خصوص از بکارگیری نگهدارنده ها در مواد غذایی را موجب بروز برخی بیماریهای صعب العلاج دانست.

دبیر کارگروه سلامت وامنیت غذایی شهرستان آق قلا در خصوص لزوم شناسنامه دار شدن واحدهای بسته بندی برنج و شالیکوبی ها با استناد به نامه معاون وزیربهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو و مصوبه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان گلستان مباحثی را مطرح کرد.

در ادامه مسئول واحد کنترل و نظارت بر مواد غذایی شبکه در خصوص پروانه های بهداشتی و شناسه نظارت کارگاهی، مراحل و مدارک لازم جهت صدور شناسه نظارت کارگاهی برنج آموزشهای لازم را به اعضای حاضر ارائه کرد.

مهندس گرکز،مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت آق قلا نیز در خصوص جمع آوری برنج فله از سطح عرضه از ابتدای سال 94 مطالب لازم را بیان کرد.

درپایان وپس از بحث وبررسی با حاضرین جلسه مقررشد: واحدهای دارای شرایط لازم تا پایان سال 93 جهت اخذ مجوز شناسه نظارت کارگاهی اقدام نمایند .اتحادیه مربوطه با برنج فروشان در خصوص اطلاع رسانی جمع آوری برنج فله از ابتدای سال 94 مکاتبه نماید.

 

تا پایان آبانماه93واحد کنترل و نظارت و بهداشت محیط مرکز بهداشت وکارشناسان اداره صنعت، معدن و تجارت از تمامی شالیکوبی ها ی شهرستان بازدید فنی و بهداشتی بعمل آورند.

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

 



دفعات مشاهده: 994 بار   |   دفعات چاپ: 262 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA



ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 5959 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 1 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 622 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 2767943 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 78251 بازدید