پیام خود را بنویسید

اخبار و اطلاعات : دوازدهمین گردهمایی مدیران آزمایشگاه کنترل غذا و دارو سراسر کشور

 | تاریخ ارسال: 1395/8/6 | 

دوازدهمین گردهمایی مدیران آزمایشگاه کنترل غذا و دارو سراسر کشور 

در دوازدهمین گردهمایی مدیران آزمایشگاه کنترل غذا و دارو سراسر کشور به میزبانی استان گلستان عنوان شد
مدیرکل آزمایشگاه‎های کنترل غذا و داروی کشور:97 درصد نیاز دارویی کشور در داخل تولید می‎شود  
رییس دانشگاه :بدنه تجهیزات پزشکی در استان گلستان به یمن برنامه تحول سلامت  بازسازی شده است

AWT IMAGE

فرماندار گرگان :کنترل کیفیت ونظارت بر نحوه بسته‎بندی به افزایش صادرات استان کمک خواهد کرد

 
معاون غذاو داروی دانشگاه:مرکز تحقیقات سلامت غلات در استان راه‎اندازی شده است

 
مدیرکل آزمایشگاه‎های کنترل غذا و داروی کشور گفت: ۳۰ درصد علت ابتلای سرطان در کشور مربوط به مصارف غذایی است.

 
دکتر حسین رستگار ظهر امروز در دوازدهمین گردهمایی مدیران آزمایشگاه کنترل غذا و دارو سراسر کشورکه به میزبانی استان گلستان برگزار شد گفت: بحث بزرگ تقلب مواد غذایی در افزودنی یکی از مشکلات ما در بحث مواد غذایی است و امیدواریم  با همکاری دانشگاه باید بتوانیم آن را کنترل کنیم.

 
وی مرکز و سیاستگذاری‎های وزارت بهداشت در سال 1395 و 1396 اشاره کرد و گفت:  امیدواریم بتوانیم در سال‌جاری برنامه‎ها را به جایی برسانیم و در سال آینده پیشرفت‎های خوبی را در حوزه آزمایشگاهی داشته باشیم.

 
مدیرکل آزمایشگاه‎های کنترل غذا و داروی کشور ادامه داد: پایش باقیمانده سموم آفت کش در محصولات کشاورزی پرمصرف ، برنامه‎های کاهش قند، نمک، چربی و اسید چرب ترانس، راه‎اندازی آزمایشگاه‎های تخصصی و محصول محور، تهیه برش دانشگاهی برنامه‎های عملیاتی مصوب هیئت امنای دانشگاهی که توسط مقام وزارت ابلاغ شده است را در طی برنامه‎های عملیاتی پنج ساله دنبال خواهیم کرد.

 
رستگار خاطرنشان کرد: اتصال آزمایشگاه‎های همکار مجاز به «ارکرودیته» به شبکه برای ورود اطلاعات پایه ،مرحله صدور مجوز الکترونیکی همکار مجاز آزمایشگاه‎های همکار و مجاز را در طی سالجاری و 1396 دنبال خواهیم کرد.

 
وی ابراز داشت: یکی از کارهای بزرگی که در آزمایشگاه‎ها صورت گرفت افزایش اندازه‎گیری میزان آفت‎کش‎ها بود که در گذشته تنها 115 افت کش مورد اندازه‎گیری قرار می‎گرفت که خوشبختانه توانتسیم به 426 آفت‎کش افزایش دهیم.

 
مدیرکل آزمایشگاه‎های کنترل غذا و داروی کشور به توانمندی آزمایشگاه‎های کنترل غذا و داروی کشور اشاره کرد و یادآور شد: در خصوص آلودگی برنج آزمایشگاه استاندارد نتوانسته بودند این مهم را تست کنند و خوشبختانه با آزمایشگاه بسیار توانمند که در اختیار داشتیم توانستیم این کار را انجام دهیم.

 
رستگار با بیان اینکه 30 درصد سرطان مربوط به غذا است، افزود: بحث سلامت موضوع مهمی است و لازم است همه اورگان‎ها به صورت هماهنگ با هم راتبایط داشته باشند.

 
وی تاکید کرد: 50 درصد قاچاق در بحث مصارف آرایشی در کشور وجود دارد و از آنجایی که عوراض آن به صورت طولانی مدت بروز می‎کند حساسیت‎ها مردم نسبت به آن کمتر است.

 
مدیرکل آزمایشگاه‎های کنترل غذا و داروی کشور افزود: 97 درصد دارو در داخل  کشور تولید می‎شود و زمان آن رسیده که روی کیفیت این داروها کار بیشتری انجام شود و تحقق آن نیاز به ارتباط جمعی همه دستگاه‎ها دارد.

 
رییس دانشگاه در این همایش گفت: باید از سلامت مردم و اقتصاد کشور صیانت کنیم آمارهای اقتصادی کشور در حوزه غذا و دارو نشان می‎دهد که این صیانت به درستی انجام شده اما رفتار در حوزه مصرف باید اصلاح شود.

 
وی توجه به بیماری‎های غیر واگیر را موضوعی مهم خواند و تصریح کرد: سبک زندگی و تحرک مردم باید اصلاح شود که امید نداریم به سادگی به این مهم دست پیدا کنیم اما در حوزه غذا این امیدواری وجود دارد که مردم به مصرف بهینه مبادرت کنند.

 
وی گفت: باید از داشته‎های فرهنگ و سنت‎مان در مواد غذایی و دارو استفاده کنیم در مورد دارو نگران هستیم اگر داشته‎های ما در حوزه‎های دارویی به سامان برسد بسیاری از آسیب‎ها مرتفع خواهد شد.

 
دکترریاحی افزود: در برنامه پنج ساله و دورنمای 1400 شاخص‎های خوبی در اصلاح رفتار صنایع مشاهده می‎شود همکاری صنایع در استان‎های شمالی که تأمین‎کننده بخش زیادی از غذای مردم هستند بسیار خوب است.

 
وی قوت و قوام آزمایشگاه‎های مرجع را ضامن رفتار دانست و گفت: بدنه تجهیزات پزشکی در استان گلستان بازسازی شده است و حجم بسیار زیادی در توزیع تجهیزات پزشکی به خصوص در خدمات سرپایی و هایتک در حال انجام است.

 
رییس دانشگاه با اشاره به اینکه شرایط دارو در استان خوب است، ابراز کرد: در این راستا ایراد فرهنگی و رفتاری وجود دارد ارتباط پزشک و داروساز خوب نیست در بخش بیمارستانی و خدمات سرپایی که آسیب وجود دارد باید فاصله ها را کم کرد.

 
دکتر ریاحی با تأکید بر اینکه در حوزه کارهای تخصصی باید ارتباط داروساز با مردم بهبود پیدا کند، بیان کرد: آسیب سنگینی در حوزه مصرف و تجویز وجود دارد کارها در حوزه تجویز به کندی پیش می‎رود که بخشی از این آسیب‎ها با رفتار و ارتباط بهتر مرتفع خواهد شد.

 
فرماندار گرگان هم در این همایش اظهار داشت: اقدامات و ارتباطات خوبی در حوزه آزمایشگاه‎های کنترل غذا و دارو با وزارت بهداشت صورت گرفته است.

 
دکتر حسینی کرد: با توجه به کنترل و اندازه‎گیری میزان آفت‎کش‎ها در محصولات کشاورزی که در این همایش به آن اشاره شد استان گلستان در چند محصول در کشور تولید بالایی دارد و امیدواریم این همایش منتج به راه‎‎اندازی یک آزمایشگاه تخصصی در این راستا شود.

 
وی با بیان اینکه استان گلستان رتبه دوم تولید گندم را در کشور دارد، اظهار داشت: در سال گذشته استان گلستان بیش از یک میلیون و 300 هزار تن گندم تولید کرده و نیاز است به موضوع سلامت و کیفیت تولیدات گندم و آراد در استان توجه شود.

 
وی بیان داشت: با توجه به راه‎اندازی راه‎آهن بین کشور ایران- ترکمنستان استان گلستان کریدوری برای صادرات و واردات کالا شده و کنترل کیفیت و نحوه بسته‎بندی می‎تواند میزان صادرات این استان را به کشورهای قزاقستان و روسیه ارتقاء دهد.

 
وی با بیان اینکه استان گلستان ظرفیت خوبی در تولید مرغ و میگو دارد، افزود: در حالی که میگو در گذشته تنها در سواحل جنوبی و خلیج فارس پرورش داده می‎شد در سال‎های گذشته در استان گلستان ظرفیت تولید 60 هزار تن میگو به وجود آمده است که تجزیه و تحلیل کیفیت و بسته‎بندی آن می‎تواند به بستر صادراتی این محصول کمک کند.

 
فرماندار گرگان ادامه داد: امیدواریم نظارت‎های آزمایشگاهی با توجه به اهمیت مصرف مواد غذایی و دارویی بتواند برخی مشکلات را در جامعه حل کند.

 
دکترحسینی با بیان اینکه امیدواریم در طی دو روز که مدیران آزمایشگاهی غذا و دارو در استان گلستان حضور دارند این حضور منشاخیر و برکاتی برای گلستان شود،

 
معاون غذا و داروی دانشگاه نیزاز راه‎اندازی مرکز تحقیقات سلامت غلات در استان خبر داد و گفت: 14 دستگاه رادیوگرافی با اعتبار 60 میلیارد ریال در بیمارستان‌های گلستان نصب شده است.

 
دکتر حمیدجوشقانی اظهار کرد: 16 طرح تحقیقاتی با بودجه 112 میلیون تومان در مرکز تحقیقات سلامت غلات استان گلستان مصوب شده است.

 
وی با اشاره به اقدامات این مرکز تحقیقاتی تصریح کرد: در مرکز تحقیقات سلامت غلات دو کتاب و 10 مقاله علمی و پژوهشی منتشر شده است.

 
معاون غذا و داروی دانشگاه از راه‎اندازی نخستین مرکز ناباروری در استان خبر داد و افزود: تجهیز مرکز تخصصی جراحی قلب و آنژیوگرافی، تامین تجهیزات پزشکی 96 تختخوابی در مراکز درمانی استان، پیگیری تامین تجهیزات پزشکی و 134 تخت ویژه جدید همچنین تجهیز هفت کلینیک تخصصی در استان گلستان صورت گرفت.

 
دکترجوشقانی بیان کرد: استان گلستان به عنوان یک استان شمالی دارای شهرهای مرزی است که شهرهای مرزی در محرومیت به سر می‎برند که افتتاح کلینیک‎های ویژه با رویکرد محرومیت‎زدایی در این نقاط راه‎اندازی شده است.

 
وی با اشاره به تجهیز پزشکی تخت‎های LDR با 21 میلیارد ریال اعتبار خبر داد و گفت: فاز دوم بیمارستان حضرت رسول(ص) راه‎اندازی شد و تجهیز بیمارستان بندرگز به زودی انجام می‎شود.

 
معاون غذا و داروی دانشگاه با اشاره به اهمیت پروژه‎های مدیریت تجهیزات اظهار کرد: در ابتدای طرح تحول سلامت، دستگاه‎های رادیوگرافی قدمت 30 ساله داشتند که نسبت به به‎روزرسانی و تجهیز آنها اقدام شد.

 
به گفته دکترجوشقانی؛ 14 دستگاه رادیوگرافی با اعتبار 60 میلیارد ریال نصب شده است تا روند خدمات‎دهی و خدمات‎رسانی به بیماران تسهیل پیدا کند.

 
وی با اشاره به ارتقای تجهیزات تامین گازهای طبی مراکز درمانی سطح استان تصریح کرد: 11 دستگاه اکسیژن‎ساز با اعتبار 33 میلیارد ریال خریداری شده است.

 
معاون غذا و داروی با بیان اینکه مرکز تحقیقات سلامت غلات در استان راه‎اندازی شده است، گفت: از ابتدای سال گذشته مرکز تحقیقات سلامت غلات در استان افتتاح شد که 16 طرح تحقیقاتی با بودجه 112 میلیون تومان در این مرکز مصوب شد.





اسلاید های  دوازدهمین گردهمایی مدیران آزمایشگاه کنترل غذا و دارو سراسر کشور    

لطفاجهت دانلود  روی   دانلود فایل کلیک کنید

دکتر جوشقانی - معاون غذا ودارو گلستان           ---دانلود فایل  

دکتر رستگار                                                           --- دانلود فایل

دکتر بیگلر                                                              ---دانلود فایل

دکتر سیدی                                                           ---دانلود فایل

دکتر ولایی                                                            ---دانلود فایل

فراورده های پروتئینی   - شیراز                           ---دانلود فایل

تقلبات عسل                                                        ---دانلود فایل

LIMS Report2                                                    ---دانلود فایل

دکتر امیر احمدی                                                  ---دانلود فایل

دکتر حمیدی                                           ---دانلود فایل

 
 




CAPTCHA

دفعات مشاهده: 1730 بار   |   دفعات چاپ: 546 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به معاونت غذا و دارو دانشگاه می باشد.