کمیته تحقیقات دانشجویی : آشنایی با کمیته تحقیقات دانشجویی

فعالیت های کمیته تحقیقات دانشجویی

کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پزشکی

دانشگاه علوم پزشکی گلستان

آدرس: گرگان،5 کیلومتری جاده گرگان- ساری، ابتدای جاده شصتکلا، بنیاد فلسفی، دانشگاه علوم پزشکی گلستان، دانشکده پزشکی

شماره تماس: 4424377

دورنگار: 4421657

وب سایت کمیته تحقیقات :

پست الکترونیکی :

Gsrc@goums.ac.ir

طرح های تحقیقاتی

کارگاههای اجرا شده

توسط دانشجویان کمیته تحقیقات دانشجویی پزشکی

1. کارگاه روش تحقیق

2 . کارگاه جستجوی در شبکه های اطلاعاتی

3. کارگاه تهیه پوستر

4. کارگاه Spss

5. کارگاه تهیه پمفلت

6. کارگاه Word

7. کارگاه تفسیر ساده الکتروکاردیوگرام

8.کارگاه Powerpoint

دانشجویانی که داوری مقالات کنگره ها را به عهده داشته اند

· محسن جام شیر                                                          .حبیبه شیرمحمدلی

· سروش امین الشریعه نجفی                                            .سلیمه پیغان

.پیام سرمدی                                                                 .فاطمه غلیزاده

روند تصویب طرح های دانشجویی در کمیته تحقیقات دانشگاه

1. کمیته تحقیقات دانشجویی هر دانشکده طرحهای تحقیقاتی دانشجویی را پس از بررسی و بازنگری برای تصویب به کمیته تحقیقات د دانشگاه ارسال می کند.

2. کلیه طرحهای دانشجویی در شورای پژوهشی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه بررسی و تصویب می شود.

3. شورای پژوهشی شامل اعضای زیر است:

ا لف. سرپرستان کمیته ها

ب. دبیران کمیته ها

ج. کارشناس مسئول کمیته

4. طرحهای تحقیقاتی با هزینه کمتر از 6000000 ریال پس از تصویب در هسته پژوهشی قابل اجرا هستند.

5. طرحهای تحقیقاتی با هزینه تا سقف 10000000 ریال پس از تصویب در کمیته تحقیقات دانشجویی توسط یک کمیته فرعی در شورای پ پژوهشی دانشگاه بررسی و مورد تصویب قرار می گیرد.

6. کلیه طرحهایی که هزینه بالای 10 میلیون ریال دارند به شورای پژوهشی دانشگاه ارسال می شوند.

انتشارات کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه

دو فصلنامه علمی پژوهشی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه (فراز) با سردبیری یک دانشجو و یک عضو هیات علمی می باشد. این مجله دارای هیات تحریریه و مدیر اجرایی دانشجویی است. مقالات تحقیقی چاپ شده در مجله مورد حمایت مالی و معنوی دانشگاه قرار می گیرند.

معرفی سرپرست، دبیر و اعضای فعال کمیته تحقیقات

• سرپرست کمیته تحقیقات

دکتر سید مهران حسینی. دکترای فیزیولوژی

• دبیر کمیته :      محمد هادی ملصقی

شورای مرکزی کمیته تحقیقات

• آقای حبیب عظیمی
  • خانم آیدا باوند عباس آبادی
  • خانم آناهیتا دیلم صالحی
  • آقای فروغ احمدی مجاوری
  • خانم دلارام شکیبا
  • خانم نگین یداللهی
  • سایر اعضای فعال کمیته

یاسر عیوضی.محمد طراوتی.نوید خوشبخت.احسان مظفری.هادی باقری.روشنک سنجابی.پرنیان اقبالیان.مژده اکبری.

• قدردانی

از  معاونت محترم نحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گلستان جناب آقای دکتر محسن اعرابی و سرپرست محترم کمیته تحقیقات دانشگاه جناب آقای دکتر جهانبخش اسدی

CAPTCHA
دفعات مشاهده: 2490 بار   |   دفعات چاپ: 785 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 17 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به معاونت تحقیقات و فناوری می باشد.